Verkstad

För att din maskin ska fungera precis så bra som du vill ha den, är det viktigt att se över den med jämna mellanrum. Vi är en auktoriserad BRP verkstad som hjälper dig med service, reparationer och försäkringsjobb. Vill du istället skruva med din maskin själv så har vi ett stort lager med reservdelar och tillbehör.

Vår verkstad tar även emot produkter från Husqvarna, Honda och de övriga märken som vi säljer. Vi hjälper till med allt från slipning av motorsågskedjor till att lägga kabel för din Husqvarna Automower, skicka en förfrågan så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!

Verkstadsförfrågan

Vanliga frågor

Här får du svar på de vanligaste frågorna som brukar komma in till vår verkstad. Skulle du inte få svar på din fråga här nedan kan du alltid kontakta oss på info@motorcityab.se eller
0647-611190

Tar ni emot kontant betalning?

Det gör vi! Hos oss kan du betala med faktura, kort, swish och kontanter.

Kan jag lämna min maskin hos er fast det inte är öppet?

Det snabba svaret är ja, oftast går detta bra. MEN vi vill att ni kontaktar oss på info@motorcityab.se och meddelar när ni skulle vilja lämna in er maskin. Så vi kan bekräfta att vi har möjlighet att ta emot den då.

Har ni öppet under helgerna?

I dagsläget har vi tyvärr inte helgöppet.

Jag har köpt min maskin hos en annan handlare, kan jag ändå lämna in den hos er?

Det kan du absolut göra! För oss spelar det ingen roll vart du köpt ditt fordon, dock kan väntetiden bli lite längre, då maskiner som vi själva sålt har förtur i verkstaden.

Kan jag lämna in min motorsåg av annat märke än Husqvarna hos er?

I mån av tid kan vi laga andra märken, dock kan det ibland bara svårt att få tag i reservdelar för övriga märken. Men hör av dig med en verkstads förfrågan så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Kan ni göra hem nycklar?

Ja, hos oss kan du kopiera husnycklar. Dock inte alla modeller av nycklar, så för att se om vi kan kopiera just din nyckel behöver vi se en detaljerad bild på den eller allra helst kom in med den i butiken så gör vi en bedömning.  

Varför bör jag lämna in min maskin hos en autoriserad verkstad?

Har du en ny maskin är det ett krav från BRP att du lämnar in din maskin hos en auktoriserad verkstad för att garantin ska gälla på ditt fordon.

Kan man hyra maskiner hos er?

Ja, det går det bra att hyra både grästrimmer och röjsåg hos oss. 
Vi jobbar på att även kunna erbjuda uthyrning av skotrar.

Jag är sugen på en Automower men vet inte vilken modell jag ska ha. Kan ni hjälpa mig?

För att du ska få en robotgräsklippare som passar just dina behov och din gård gör vi hembesök och kollar hur din trädgård ser ut. Tillsammans med dig gör vi en bedömning om vad som skulle vara bästa lösningen på din gård. Självklart hjälper vi dig även med kabeldragning och installation om du skulle vilja det. Kontakta oss och boka in en tid på info@motorcityab.se

Försäkringsärenden, skador. Hur går jag tillväga?

  1. Anmäl skadan till ditt försäkringbolag
  2. Kontakta oss, vi kommer behöva skadenummret som du får från ditt försäkringsbolag.
  3. Härifrån sköter vi resten! Vi kontrollerar vilka skador som finns på ditt fordon, tar kontakt med ditt försäkringsbolag och efter klartecken från dem lagar vi din maskin!

Sprängskisser för BRP

Klicka på bilden så hittar du sprängskisser med artikelnr till Lynx,
Ski-doo och Can-am